MIEJSKIE PRZEDSZKOLE Nr 27 OKRĄGLACZEK w Jeleniej Górze

Nawigacja

Aktualności 2023/2024

ROZTRZYGNIĘCIE KONKURSU NA "EKOLOGICZNY KARMNIK"

Bardzo dziękujemy za zaangażowanie wszystkim dzieciom i rodzicom, który wzieli liczny udział w konkursie " Ekologiczny karmnik" w ramach projektu " Ziemia dla wszystkich- Ekobystrzaki- Okrąglaki".
Jury w składzie dzieci z Okrąglaka ze wszystkich grup oraz cały personel wyłoniło zwycięsców w ramach głosowania biorąc pod uwagę kryteria zawarte w regulaminie konkursu.
Ngrody otrzymują:
I MIEJSCE- MARCELINA HAREŃCZYK ( KRASNALE)
II MIEJSCE- GNIEWOSZ CZYŻAK ( ŻABKI)
II MIEJSCE DAWID JORDAN ( PLASTUSIE)
III MIEJSCE MAGDALENA KITALA ( KRASNALE)
III MIEJCSE JAN MIEDZIŃSKI ( BIEDRONKI)

Specjalne wyróżnienia otrzymali:
JULIA DOMAGALSKA ( KRASNALE)
OLEK WYSOCKI (JEŻYKI)
HANIA NIEWIADOMSKA (BIEDRONKI)
ANASTAZJA WROŃSKA ( TĘCZOWE NUTKI)
TOSIA OWCZAREK ( BIEDRONKI)

LISTA DZIECI BIORĄCYCH UDZIAŁ W KONKURSIE:

ŻABKI: JAKUB JOŃCZYK, GNIEWOSZ CZYŻAK, GABRYSIA WIEHNIK

BIEDRONKI: MICHAŁ PIEPIORA, NATAN WARSZEWSKI, BORYS NOWICKI, HELENA PRUSAK, TOSIA OWCZAREK, AURELIA PAPAJ, TYMON CHUDNICKI, JAN MIEDZIŃSKI, IGNACY GIERUS, HANIA NIEWIADOMSKA, WOJCIECH WRYSZCZ.

JEŻYKI: TYMOTEUSZ LISOWSKI, ALEKSANDER TOMOŃ , ALEKSANDER WYSOCKI, MACIEJ LIFKE, FRANCISZEK I NATALIA JANICCY.

KRASNOLUDKI: ZUZANNA CZYŻAK, MAGDALENA KITALA, JULIA DOMAGALSKA, MARCELINA HAREŃCZYK, LIVIA MĘDRAK.

TĘCZOWE NUTKI: ANASTAZJA WROŃSKA

PLASTUSIE: ALICJA MUSZYŃSKA, DAWID JORDAN

MOTYLKI: IZABELA TENDAJ, HANIA CHMIELEWSKA, NORBERT KALISZCZAK, MARIA FUDALI, MARIUSZ TRZECIAK, STANISŁAW STAŃCZYK.

Gratulujemy pomysłowości i kreatywności i cieszymy się, że spędziliście Państwo wspólny czas z dziećmi. Dziękujemy za tak liczny udział.