MIEJSKIE PRZEDSZKOLE Nr 27 OKRĄGLACZEK w Jeleniej Górze

Nawigacja

Aktualności 2023/2024

POWITANIE

SERDECZNIE WITAMY W NOWYM ROKU SZKOLNYM 2021/2022
W ZWIĄZKU Z TRWAJĄCĄ SYTUACJĄ EPIDEMIOLOGICZNĄ W NASZYM KRAJU W DALSZYM CIĄGU RODZICE NIE WCHODZĄ NA TEREN PRZEDSZKOLA Z WYJĄTKIEM RODZICÓW DZIECI TRZY- LETNICH Z GRUPY " PLASTUSIE".
INFORMUJEMY PAŃSTWA ŻE GŁÓWNYM WEJŚCIEM WCHODZĄ DZIECI Z GRUP:
BIEDRONKI, JEZYKI,TĘCZOWE NUTKI, KRASNALE I MOTYLE.
NATOMIAST BOCZNYM WEJŚCIEM PRZEZ BRAMĘ ZAPRASZAMY DZIECI Z GRUP: PLASTYSIE I ŻABKI ORAZ STARSZE RODZEŃSTWA.
PRZYPOMINAMY O KONIECZNOŚCI NOSZENIA MASECZKI NA TERENIE PRZEDSZKOLA