MIEJSKIE PRZEDSZKOLE Nr 27 OKRĄGLACZEK w Jeleniej Górze

Nawigacja

Aktualności 2023/2024

DZIEŃ PRZEDSZKOLAKA

CZARY MARY...ABRA KADABRA...HOKUS POKUS...DNIA 20.09.2021r. ZAPRASZAMY WSZYSTKIE DZIECI NA UROCZYSTE OBCHODY " DNIA PRZEDSZKOLAKA". W TYM DNIU PRZEWIDUJEMY SUPER ZABAWĘ W CZAROWANIE A PRZEDSZKOLE ODWIEDZĄ PRAWDZIWE WRÓZKI...GWARANTUJEMY UDANĄ ZABAWĘ!!!