MIEJSKIE PRZEDSZKOLE Nr 27 OKRĄGLACZEK w Jeleniej Górze

Nawigacja

Aktualności 2023/2024

FESTIWAL TEATRALNY

Obraz znaleziony dla: teatr obrazki dla dzieci
W DNIACH 23 I 24 WRZEŚNIA PRZEDSZKOLAKI UCZESTNICZYŁY W FESTIWALU TEATRALNYM: " TEATRU POD ORZEŁKIEM". OGLĄDALISMY PRZEDSTAWIENIA "O ZŁOTEJ RYBCE" I " O PIECUCHU WSPANIAŁYM" ALE TAKŻE "MÓJ PRZYJACIEL PIES" I " FINTIKLUSZKI FOLKOWE OKRUSZKI". BAWILIŚMY SIĘ SUPER!!!