MIEJSKIE PRZEDSZKOLE Nr 27 OKRĄGLACZEK w Jeleniej Górze

Nawigacja

KONKURSY ZEWNĘTRZNE KONKURSY W OKRĄGLACZKU KONKURSY PLASTYCZNE KONKURS ZEWNĘTRZNY

KONKURSY

KONKURS ZEWNĘTRZNY

MIŁO NAM POINFORMOWAC O WYNIKACH OGÓLNOPOLSKIEGO KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO "MOJA MAŁA OJCZYZNA W OBIEKTYWIE". NADESŁANE FOTOGRAFIE BYŁY OCENIANE PRZEZ SPOŁECZNOŚĆ NASZEGO PRZEDSZKOLA W DNIACH 17.06.2021- 25.06.2021. KAŻDE DZIECKO WRAZ Z NAUCZYCIELEM GRUP WSKAZYWAŁO FOTOGRAFIĘ, KTÓRA NAJBARDZIEJ SIĘ SPODOBAŁA ( PRZYDZIELANIE PUNKTU WYBRANEJ FOTOGRAFII). WYCHOWAWCY GRUP ODNOTOWALI NA PRZYGOTOWANYCH LISTACH ZEBRANE GŁOSY, KTÓRE NASTEPNIE ZOSTAŁY POLICZONE PRZEZ KOORDYNATORÓW KONKURSU ORAZ PRZEDSTAWICIELA RADY PEDAGOGICZNEJ.

I MIEJSCE MAJA NAWROCKA MP 27 JELENIA GÓRA

II MIEJSCE JAKUB JOŃCZYK MP 27 JELENIA GORA

III MIEJSCE SZYMON GRAD PRZEDSZKOLE NR 124 " WESOŁA LUDWICZKA" POZNAŃ

DZIĘKUJEMY ZA UDZIAŁ W KONKURSIE. SERDECZNIE GRATULUJEMY!!!

NAGRODY I DYPLOMY ZOSTANĄ PRZESŁANE POCZTĄ